Ücretsiz Keşif Desteği İle Ofis Mobilyaları Üretimi

Proje, tasarım ve uygulama hizmeti ile çalışma alanınıza en uygun ölçülerle ihtiyacınıza yönelik ofis mobilyaları üretimi imkanına ücretsiz sahip olabilirsiniz. Üç aşamalı olarak gerçekleştirilen projelendirme hizmeti; çalışma alanında iş akışına en uygun düzenlemeleri yapabilmeniz için geliştirilmiş ücretsiz bir hizmettir. Her aşama da müşteri ve kullanıcı ihtiyaçlarının belirlendiği uygulama ofis mobilyaları modellerini hem alanınıza özel hem de kullanım alanına uygun olarak üretme imkanına bu sayede işlevsel bir alan sunmaya yöneliktir. 

 

 

 

1. Aşama Keşif İşlemi

Ofis mobilyalarının uygulanacağı alanda ilk olarak keşif ekibimiz tarafında ön fizibilite çalışması yapılmaktadır. Çalışma alanının ölçü, ışık ve uygulama net alanının belirlendiği bu adımda müşterinin ihtiyaçları doğrultusunda uygulanabilecek net ölçüler belirlenir ve projelendirme aşaması için fiziksel tüm özellikler ortaya çıkarılır. 

Ücretsiz olarak gerçekleştirilen keşif aşamasında müşteri ve keşif ekibinin belirlediği uygun bir tarihte firma ziyareti yapılmaktadır. Bu aşama da uzun yıllardır deneyimli ekibimiz alanın tüm ölçülerini mobilya uygulama prensiplerine göre alır ve projelendirme için hazır hale getirir. Bu aşama da müşteri ve kullanıcılar ile alanda ne tür bir etkinlik mekanları oluşturulacağı ve kullanılacak mobilyaların teknik detayları belirtilmektedir. 

2. Aşama Projelendirme Hizmeti

Keşif işleminde elde edilen tüm veriler mimari çizim programları ile digital bir alan aktarılır. Çizimlere başlanmadan önce deneyimli mimarlarımız ve müşteri görüşmeleri ile alanda kullanılacak renk seçenekleri, modeller ve ofis koltukları tercihleri yapılır. Bu tercihler doğrultusunda belirlenen tüm detaylar çizime aktarılır. İlk olarak yerleşim planı AutoCad çizim programında iki boyutlu olarak farklı seçeneklerle birlikte sunulmaktadır. Yerleşim planının onaylanmasından sonra belirlenen ürünler 3Dmax programı yardımıyla üç boyutlu hale getirilerek müşteri beğenisine sunulur. 

Tüm revize işlemlerinden sonra müşteri onayı ile birlikte ürünlerin üretim aşamasına geçilmektedir. Opsiyonel seçeneklerle sunulan ofis mobilyaları modelleri çalışma alanına en uygun ölçü ve renklerle üretime alınır. 

3. Aşama Uygulama Hizmeti

Ücretsiz olarak gerçekleştirilen keşif ve projelendirme hizmetinden sonra belirlenen tüm detaylar bu aşamada üretime alınmaktadır. İlk iki aşama da belirlenen büro mobilyaları ve aksesuarlar projelendirmeye uygun olarak üretilir ve anlaşılan süre içerisinde sevkiyatı yapılmaktadır. 

Bu üç aşamalı olarak gerçekleştirilen satın alma işlemi hem firmamız hem de müşteri açısından bir çok kazanım sağlamaktadır. Zaman ve emek tasarrufu sağlayan bu uygulama ile daha az maliyet ile en uygun ofis mobilyaları tasarımlarına sahip olabilirsiniz. 

 Çalışma alanlarınızda ücretsiz keşif talebinde bulunmak için iletişim bölümünden müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz. 

 

ofis-mobilyalari
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN